WooCommerce nettbutikk

WooCommerce nettbutikk er en løsning som kan vokse med din bedrift. Screenpartner hjelper deg med skreddersøm, utvikling, drift og vedlikehold av WooCommerce.

Uansett om du er en nyoppstartet bedrift eller en etablert virksomhet, er vi klare til å hjelpe deg med å lykkes med din nettbutikk. Ta kontakt i dag for å diskutere dine behov og mål!

Gir mange muligheter

Fungerer på alle skjermstørrelser. God synlighet i Google. Brukervennlig for deg og dine kunder. Integrasjoner med betalingsløsninger, regnskapssystemer og  logistikkløsninger som Bring og PostNord.

Med WooCommerce nettbutikk får du:

  • En nettbutikk som fungerer godt på alle flater (PC, nettbrett og mobil)
  • God synlighet i Google
  • God brukervennlighet, som er viktig for et vellykket salg
  • Integrasjonsmulighet med ulike kjente betalingsløsninger
  • Integrasjonsmulighet med ulike logistikkløsninger som bl.a. Bring og PostNord
  • Mulighet for å integrere med ulike regnskapssystemer

En skreddersydd WooCommerce nettbutikk-løsning gir deg en rekke fordeler. Først og fremst er den responsiv og tilpasser seg sømløst til alle skjermstørrelser. Dette sikrer en optimal brukeropplevelse uansett enhet. Videre har vi fokusert på å maksimere synligheten i Google ved å implementere beste praksis for søkemotoroptimalisering. Dette gir deg de beste forutsetninger for å tiltrekke flere potensielle kunder til nettbutikken din fra starten.

Vi har også lagt stor vekt på brukervennlighet, både for deg som eier nettbutikken og for dine kunder. Vår løsning er intuitiv og enkel å administrere, slik at du kan oppdatere produkter, priser og kampanjer uten problemer. I tillegg kan vi integrere betalingsløsninger, logistikkløsninger som Bring og PostNord, samt regnskapssystemer, for en sømløs drift av nettbutikken din.

Ved å velge vår WooCommerce-løsning får du en kraftig plattform som er skreddersydd for å hjelpe deg med å vokse din nettbutikk og oppnå suksess på nettet.

WooCommerce

Send forespørsel om nettbutikk

Gi kundene dine en brukervennlig nettbutikk på alle flater

De siste årene har andelen kjøp fra mobil vokst kraftig. På bakgrunn av dette lager vi kun nettbutikker som fungerer godt på tvers av alle flater. For kundene dine skal handleopplevelsen være like god fra sofaen som fra skrivebordet.

Kostnadseffektiv markedsføring

Ved hjelp av sosiale medier og annonsering kan du på en kostnadseffektiv måte generere trafikk og salg i din nettbutikk. Vi optimaliserer din nettbutikk for deling av produkter og nyheter til sosiale medier, re-marketing for Google Ads-, Facebook- og Instagram-annonsering med mer.

Aktuelle betalingsløsninger til WooCommerce nettbutikk

Ta betalt

Vi hjelper deg å velge riktige betalingsløsninger til din nettbutikk. I dag er det viktig å tilby løsninger som er brukervennlige, uavhengig om kundene dine ønsker å betale med Vipps, Visa, MasterCard, Faktura eller andre løsninger.

Logistikkløsninger kan kobles til WooCommerce nettbutikk

Logistikk

Vi gjør din logistikkhverdag enklere ved å integrere løsningene fra blant andre Bring og PostNord. Automatisk bestilling av leveranser og print av etiketter direkte fra nettbutikken, er noe av det vi kan integrere for deg.

Regnskapssystemet ditt kan integreres direkte med WooCommerce nettbutikk

Regnskap

Vi integrerer din nettbutikk med regnskapssystemer fra blant andre Tripletex, 24SevenOffice og Visma eAccounting. Effektiviser din hverdag i dag ved hjelp av automatiserte prosesser. Ved hjelp av en integrasjon kan ordre og produkter overføres automatisk, helt uten manuelle prosesser.

Serviceavtale

På samme måte som bilen din har behov for service og vedlikehold, har også nettbutikk din behov for det samme. Med vår serviceavtale for nettbutikk, utfører vi månedlige oppdateringer, daglig backup, sikkerhetsrutiner, og sørger for at nettbutikken din er tilgjengelig til enhver tid. Ta vare på nettbutikken og kundene dine.

I tett samarbeid med våre kunder