Løsninger som gjør din digitale hverdag

Med fokus på kreativitet og teknologi utvikler vi skreddersydde og målstyrte løsninger som gjør din digitale hverdag bedre og mer lønnsom.

Hils på våre kunder 👑

1

Innsikt og strategi

Vi starter med å utforske og tilegne oss kunnskap om din bedrift og ditt marked – et verdifullt grunnlag for det vi skal skape sammen.

  • Kundeinnsikt
  • Strategier og planer
  • Prosesser og workshops
2

Kreativt arbeid

Godt design, engasjerende historieformidling og brukervennlig funksjonalitet skaper troverdighet, engasjement – og resultater.

  • Konsept og kreativ plattform
  • Logo og grafisk profil
  • UX, UI og UU
3

Koder og teknologi

I Screenpartner er vi lidenskapelig opptatt av teknologi og innovasjon. Vi har spesialisert oss på utvikling av brukervennlige, tilpassede løsninger som lar deg samhandle med dine kunder. 

4

Kommunikasjon og markedsføring

Det vi gjør i eide flater er tett knyttet til det vi oppnår i de betalte. Både søk og annonsering effektiviseres med eget relevant og oppdatert innhold. Derfor jobber vi helhetlig med redaksjonelt innhold, søkemotoroptimalisering og annonsering.

5

Drift og service

Med vår driftsavtale har du ett effektivt kontaktpunkt for digital sikkerhet, drift, support og vedlikehold. Vi garanterer kort responstid og personlig oppfølging for alle våre kunder.

Bare spør. Vi svarer!

Fortell oss om ditt prosjekt, målsettinger eller utfordringer. Hvis du bare vil at vi kontakter deg for en prat, er det også greit.

I tett samarbeid med våre kunder