SP serviceavtale – hvor sikkert er nettstedet ditt?

Er nettstedet ditt kritisk for virksomheten din? Vil eventuell nedetid påvirke omsetning, omdømme eller kundepågang direkte?

Screenpartner Serviceavtale for WordPress/WooCommerce gir deg aktivt vedlikehold og er snarveien til lavere risiko og tryggere nettsted i møte med cyberangrep.

Risiko = HØY

Nettstedsangrep kan ta mange former. Felles for alle er at de utgjør en betydelig fare med mulig store kostnader og konsekvenser for virksomheten din, og er en risiko alle nettstedseiere bør vurdere på høyeste alvor.

Screenpartners serviceavtaler

Med våre serviceavtaler tar du enkelt steget direkte til målet om et tryggere nettsted. Vi tar oss av alle de tekniske utfordringene, inklusiv oppdateringer, og sørger for daglig backup. Du får den oversikt du trenger for å beholde oppmerksomheten din der du selv ønsker – uten bekymringer for destruktive angrep fra uvedkomne!

En serviceavtale med oss gir deg:

  • Oppdatering av plattform
  • Oppdatering av plugins og maler
  • Fjerning av skadelig kode
  • Sikkerhetskopi ved endringer
  • Sikkerhetstiltak for nettsiden, ved hjelp av brannvegg og søk etter skadelig kode
  • Månedlig sikkerhetssjekk (*)
  • Oppsett av månedlig Google Analytics rapportering (*)
  • Månedlig statusrapport til webansvarlig per e-post. Inkluderer hva som er utført og anbefalinger til forbedringer (*)
  • *Kun inkludert i PRO eller PREMIUM avtale.

Hvilken avtale er riktig for din bedrift?

Fyll inn skjemaet for å få en vurdering og pris!

Kanskje du også har behov for:

Kritiske rutiner

Solide, målrettede vedlikeholdsrutiner er nøkkelen som reduserer angrepsrisikoen for ditt nettsted. For virksomheter flest er dog travle hverdager, begrenset teknisk kunnskap og andre prioriteringer faktorer som skyver på vedlikeholdsrutinene, ofte med det resultat at sikkerhetshull får utvikle seg.

Løpende behov

En typisk WordPress/WooCommerce-nettside er satt sammen av hovedplattformen i tillegg til en rekke individuelle funksjonskomponenter, eller plugins, som følger løpende oppdateringsmønstre. Disse er viktige å følge opp jevnlig. Angrepsstrategiene hackere benytter er under løpende utvikling. Samtidig jobber utviklere fortløpende med å avdekke og tette sikkerhetshullene. For å opprettholde dette likevektsforholdet er nettsider helt avhengige av gode vedlikeholdsrutiner for å redusere sårbarheten og oppnå maksimal sikkerhet. En «pause» her kan ha store konsekvenser.

Dette gjør du selv

Hva kan du selv gjøre umiddelbart? 81 prosent av «vellykkede» angrep på WordPress-nettsider kommer av usikre eller stjålne passord. Å innføre en god strategi på virksomhetens passordhåndtering, samt bruk av tofaktor-autentisering er et enkelt, billig og effektivt første steg.