Stocktella – stock photo for profesjonelle

Når man skal velge blant tusenvis av bilder og nedlastbar grafikk, gjør et enkelt og lettfattelig brukergrensesnitt jobben lettere. Dette var målet for Stocktella.com – en ambisiøs «stock photo» medlemsportal for profesjonelle brukere.

Betalende medlemmer får fri tilgang til å laste ned og benytte nettstedets bilderessurser, som omfatter et utstrakt bibliotek med bilder og klargjort Photoshop-grafikk. Profesjonelle brukere setter pris på å kunne samle sine bildefavoritter i personlige samlinger direkte i løsningen, og at nedlasting i ulike filformater er tilgjengelig.

Innsikt og strategi

Bistand digital strategi og utvikling av tjenesten

Kreativt arbeid

Interaksjonsdesign, webdesign

Koder og teknologi

Skreddersydd medlemsportal (SaaS) bygget på WordPress og WooCommerce, PayPal- og Stripe integrasjon

Drift og vedlikehold

Serviceavtale, webhotell, AWS, CDN, teknisk support og vedlikehold, digital sikkerhet

Stocktella bildeside

Automatisering

Automatisering i administrasjonen var et nøkkelbegrep for kunden, da bildearkivet er stort og voksende. Ved opplasting av nye bilder tagger, kategoriserer og ekstraherer løsningen nyttig informasjon automatisk, samtidig som vannmerker legges inn. Dette gir utvidet og målrettet søkefunksjonalitet for brukerne. Videre er opplastingsprosessen mot Amazon hosting, som gjør bildene tilgjengelig globalt, automatisert.

Abonnementsløsning

Screenpartner designet nettløsningen i WordPress CMS for enkel administrasjon, og abonnementsløsningen er bygget på WooCommerce Subscriptions – integrert med Stripe og Paypal for en internasjonal kundegruppe.

Stocktella prisoversikt