Visitech – høyteknologi med verden for sine føtter

En tydelig og profesjonell global profil og nytt nettsted tilrettelagt for kommunikasjon mot kunder, samarbeidspartnere og markedet var oppgavene vi startet med. Siden har vi fått gleden av et langsiktig samarbeid som inkluderer innholdsproduksjon, PR, sosiale medier, applikasjonsutvikling og tekniske løsninger, messe- og trykksaksdesign, søkemotoroptimalisering og annonsering.

Som helhetlig leverandør er Screenpartner innlemmet i Visitechs markedsgruppe – en tillit og et samarbeid vi er svært takknemlige for!

Innsikt og strategi

Digital strategi, innholdsplanlegging, løpende rådgivning

Kreativt arbeid

Logo og grafisk profil, kreativ plattform, webdesign, interaksjonsdesign, messestands, annonser og trykksaker

Koder og teknologi

WordPress nettside, applikasjonsutvikling, PHP, JavaScript, flerspråklig

Kommunikasjon og markedsføring

Løpende innholdsproduksjon, Google Ads, SoMe, videoproduksjon, foto, messestands

Drift og vedlikehold

Serviceavtale, webhotell, CDN, teknisk support og vedlikehold, digital sikkerhet

Visitech en global aktør

Visitech er en global aktør som utvikler høyteknologiske optiske systemer for industriell 3D printing og semiconductor-produksjon, hvor det stilles ekstreme krav til presisjon og kvalitet. Selskapets produkter bidrar i høyeste grad til å drive fremtidens teknologi fremover innen en rekke bransjer – fra “innmaten” i smarttelefonen din til livreddende medisinsk forskning. Med hovedkvarter i Drammen og avdelinger i Kina, Japan, USA og EU har Visitech sitt hovedmarked utenfor Norge, men har med sine mer enn 20 års erfaring blitt en ledende og viktig leverandør innen sin nisje.

Videoproduksjon

Å forklare avansert høyteknologi effektivt gjøres ofte bedre med video. Med på laget har vi Marcus Støren, filmskaper, som har bidratt på flere produksjoner for Visitech. Resultatet er filmer som benyttes til rekruttering, innsalg og promotering.

Grafisk profil

Screenpartner fikk komme inn i bildet tidlig i prosessen. Kundens behov startet med ny logo. Gjennom helhetlig tilnærming har vi utarbeidet grafisk identitet med utgangspunkt i de situasjoner og sammenhenger Visitech eksponerer seg. Resultatet er blitt til en ren, profesjonell og tydelig representasjon av kundens verdier, der kreativt konsept og grafisk profil henger sammen.