Skagerak Consulting utvikler mennesker og organisasjoner

Som del av en større profesjonaliseringsprosess var ny profil og dynamisk nettside det voksende rådgiverselskapets bestilling.

Screenpartners leveranse besto i kreativ plattform og konsept, profil med logo, fargepalett og typografi, webdesign og nettsted basert på WordPress-plattformen. Et solid samarbeid utviklet seg deretter til å omfatte bistand med innholdsproduksjon, der vi har bidratt med rådgivning og etablering av intern redaksjon for kunden, samt andre både markedsrelaterte og tekniske oppdrag.

Strategisk satsning på profilering i sosiale medier har gitt en kraftig følgervekst og er nå en solid kanal for formidling av nyttig faginnhold og rekrutteringsoppdrag. Vi har fått vokse i tett samarbeid med med SkC over flere år og gleder oss over den positive utviklingen konsulentselskapet opplever.

Innsikt og strategi

Rådgivning innen media og planlegging av innhold

Kreativt arbeid

Logo og grafisk profil, kreativ plattform, webdesign

Koder og teknologi

WordPress nettside, Recman API-integrasjon, flerspråklig

Kommunikasjon og markedsføring

Innholdsproduksjon, SEO, SoMe, kampanjer, publisering

Drift og vedlikehold

Serviceavtale, webhotell, teknisk support, digital sikkerhet

– Vi utvikler mennesker og organisasjoner

Parat til å bistå både private og offentlige virksomheter er det unike, tverrfaglige rådgivningsmiljøet Skagerak Consulting (SkC), med hovedbase i Sandefjord. Med over 30 høyt kvalifiserte rådgivere plassert i fem byer håndterer SkC en mengde rekrutteringsprosesser, samt oppdrag innen ledelse og organisasjonsutvikling og virksomhets- og forretningsutvikling på et faglig høyt nivå. I 2021 gjorde SkC seg fortjent til den gjeve prisen “Årets hodejeger”.