Sosiale medier

Sosiale medier er for lengst blitt en del av hverdagen til folk flest. 92% i aldersgruppen 15–29 år er innom Facebook daglig, og stadig flere firmaer retter fokuset mot sosiale plattformer for alt fra markedsføring, publisering og personlig kontakt.

Vi integrerer med sosiale medier

Å integrere ditt nettsted eller nettbutikk med sosiale medier kan være en god idé, spesielt hvis du har en aktiv markedsføringsplan som legger stor vekt på personlig kontakt med kundene dine. Driver du en nettbutikk, kan integrasjonen med sosiale medier være avgjørende for å øke salget.

Vi hjelper deg med å utarbeide en strategi for sosiale medier og vi implementerer funksjonaliteten som er nødvendig for at strategien lykkes på ditt nettsted.

Effektiv markedsføring gjennom sosiale medier

Den mest effektive markedsføringsstrategien på nett er å reklamere gjennom sosiale medier. Vi gjennomfører markedsføringskampanjer gjennom sosiale medier med en hovedvekt på Facebook og Instagram.

Den unike fordelen med at Facebook vet så mye om deg er at du kan sikte deg inn på akkurat den målgruppen du er ute etter å nå.

Eksempel: Har du et produkt som er siktet til menn på rundt 30 år fra Finnmark som er hundeeier?

Facebook vet hvem disse menneskene er og gir deg muligheten til å markedsføre til denne gruppen. Det er mange andre fordeler også. Som løpende optimalisering av kampanjer, automatisk budgivning, A- og B-testing, budsjetthåndtering, med mer.

Vi har gjennomført flere kampanjer på Facebook, Instagram, Google og har god erfaring på hvordan man effektivt bruker sosiale medier i i markedsføringskampanjer.

I tett samarbeid med våre kunder