Vil du starte nettbutikk?

Vi designer og utvikler nettbutikken etter dine krav og dine kunders behov.

Interior-butikken.no på alle flater

Hos oss får du hjelp med hele prosessen, fra idé til implementering og drift.

Med WooCommerce nettbutikk får du:

  • en nettbutikk som fungerer godt på alle flater (PC, nettbrett og mobil)
  • en nettbutikk som gir god synlighet i Google.
  • en nettbutikk med god brukervennlighet, som er viktig for et vellykket salg.
  • mulighet for å integrere med ulike betalingsløsninger.
  • mulighet for å integrere med ulike logistikkløsninger fra blant andre Mybring og PostNord.
  • mulighet for å integrere med ulike regnskapssystemer.

Gi kundene dine en brukervennlig nettbutikk på alle flater

Gi kundene dine en brukervennlig nettbutikk på alle flater

I 2015 så vi en sterk utvikling av e-handel via mobil og nettbrett. På de tre siste årene har andelen mobile kjøp nesten blitt doblet i Norge. På bakgrunn av dette lager vi kun nettbutikker som fungerer på tvers av alle flater. For kundene dine skal handleopplevelsen være like god i sofaen som på kontoret.

Ad-browser

Kostnadseffektiv markedsføring

Ved hjelp av sosiale medier og annonsering kan du på en kostnadseffektiv måte generere trafikk og salg til din nettbutikk. Vi optimaliserer din nettbutikk for deling av produkter og nyheter til sosiale medier, re-marketing for AdWords, Facebook annonsering med mer.

Visa, MasterCard og PayPal logoer

Ta betalt

Vi hjelper deg å velge riktige betalingsløsninger til din nettbutikk. I dag er det viktig å tilby løsninger som er brukervennlige, uavhengig om kundene dine ønsker å betale med Visa, MasterCard, MobilePay, Paypal eller andre løsninger.

Frakt ikon

Logistikk

Vi gjør din logistikkhverdag enklere ved å integrere løsningene fra Mybring og PostNord. Automatisk bestilling av leveranser og print av etiketter direkte fra nettbutikken, er noe av det vi kan integrere for deg.

Integrasjon mot regnskapssystemer

Regnskap

Vi integrerer din nettbutikk med regnskapssystemer fra blant andre Mamut, 24SevenOffice og Visma eAccounting. Effektiviser din hverdag i dag ved hjelp av automatiserte prosesser. Ved hjelp av en integrasjon kan ordre og produkter overføres automatisk, helt uten manuelle prosesser.

Tannhjul, serviceavtale

Serviceavtale

På samme måte som bilen din har behov for service og vedlikehold, har også nettbutikk din behov for det samme. Med vår serviceavtale for nettbutikk, utfører vi månedlige oppdateringer, daglig backup, sikkerhetsrutiner, og sørger for at nettbutikken din er tilgjengelig til enhver tid. Ta vare på nettbutikken og kundene dine.

Skreddersydd nettbutikk for Rippleway

Ser på nettbutikk på mobilen