Tid for vedlikehold

Så snart det finnes oppdateringer til din løsning er det lurt å oppdatere.

«Jeg venter og ser hva andre gjør» kan være en dårlig praksis når man eier en nettløsning. De fleste venter med å oppdatere sitt operativsystem eller nettleser før potensielle feil er rettet opp. Løpende oppdateringer av nettsiden kan være mer lønnsomt, og i tillegg gi god motivasjon til å vedlikeholde innholdet.

Når det gjelder publiseringsløsninger som for eksempel Joomla og WordPress, er det flere viktige grunner til vedlikehold. Her er noen eksempler:

  • Tetting av sikkerhetshull i løsningen
  • Nyere og optimalisert kode
  • Potensielt bedre hastighet, som igjen påvirker brukeropplevelsen
  • Nye funksjoner som kan gjøre hverdagen enklere med tanke på publisering

Hvordan går jeg frem?

De nyeste publiseringsløsningene gir deg en påminnelse om hva som kan og bør oppdateres, dette er synlig først når du logger deg inn i løsningen. Oppdateringen kan enten gjelde hovedsystemet eller et programtillegg som er installert. Et programtillegg kan være et bildegalleri eller annen funksjonalitet.

joomla_update
Eksempel på hvordan status foroppdatering ser ut i Joomla.

Vi anbefaler alle våre kunder å følge med på disse oppdateringene. Er du usikker på om du selv kan oppdatere så ta kontakt med oss, vi sjekker dette gratis for deg.

Screenpartner tilbyr vedlikeholdsavtale for bedrifter, dette dekker løpende oppdateringer og vedlikehold av bedriftens nettsider. Ta kontakt for mer informasjon.