Visitech

Visitech er en global aktør som utvikler høyteknologiske optiske systemer for industriell 3D printing og semiconductor-produksjon, hvor det stilles ekstreme krav til presisjon og kvalitet. Selskapets produkter bidrar i høyeste grad til å drive fremtidens teknologi fremover innen en rekke bransjer – fra “innmaten” i smarttelefonen din til livreddende medisinsk forskning. Med hovedkvarter i Drammen og avdelinger i Kina, USA og EU har Visitech sitt hovedmarked utenfor Norge, men har med sine mer enn 20 års erfaring blitt en ledende og viktig leverandør innen sin nisje.

Visitech
Visitech.no på laptop

Oppdrag

En tydelig og profesjonell global profil og ny nettside tilrettelagt for tydeligere kommunikasjon mot kunder, samarbeidspartnere og markedet var oppgaven vi startet med. Siden har vi fått gleden av et langsiktig samarbeid som inkluderer innholdsproduksjon, PR, sosiale medier, applikasjonsutvikling og tekniske løsninger, messe- og trykksaksdesign, søkemotoroptimalisering og annonsering.

Som helhetlig leverandør er Screenpartner innlemmet i Visitechs markedsgruppe – en tillit og et samarbeid vi er svært takknemlige for!

Mann jobber i labben
Design til messestand for Visitech
Design av messevegg for Visitech